PILLANGÓ CSOPORT

pillangó
A csoportunk neve sok mindent elárul rólunk, például hogy sokszínű, kreatív gyerekek és felnőttek a tagjai a mi kis közösségünknek.
Alapvető számunkra, hogy az óvodai életünk kereteit a szabályok és a napirend határozzák meg, hisz a gyermek ezek alapján tájékozódik. Fontosnak tartjuk, hogy jó közösséget formáljunk, ahol gyermekeink érzelmi biztonságban, elfogadó, segítő légkörben nevelkedhetnek. Napjaink vidáman, jó hangulatban telnek, mindig történik valami érdekes, sokat énekelünk, verselünk, tevékenykedünk. A szabad játék és a mozgásigény kielégítésének fontosságát valljuk. Pillangóinkat arra szoktatjuk, hogy figyeljenek egymásra, segítsék egymást, törekedjenek társaik elfogadására. A szülőket arra biztatjuk, hogy vegyenek részt a csoport életében, a közös programokban, hiszen így erősíthetjük csoportunk összetartását.
Márton-nap a Pillangó csoportban
Megismerkedtünk Szent Márton történetével. Sokat mondókáztunk, verseltünk és énekeltünk a libáról. Minden gyermek kidíszíthette a lámpását, mellyel most a csoportszobában rendeztünk felvonulást. Kukoricát morzsoltunk, tornáztunk mezítláb, ne hogy lúdtalpasak legyünk. A vigadalom részeként ettünk libazsíros kenyeret zöldségfélékkel.
 
Galéria

Kapcsolat

Akasztó Napközi Otthonos Óvoda
OM 027 663
Székhely: 6221 Akasztó, Szent István utca 67.
Telephely: 6221 Akasztó, Fő utca 88. 

Intézményvezető: Madácsiné Végh Edit

Telefon:
+36 78 451 190

E-mail:
akasztovi@kabel2.hu

Intézményünk nyitva tart:
Hétfő - Péntek
7.00 - 17.00 

Intézményi védőnő: Kapus Regina
                                    Dániel Pálma

Védőnői Szolgálat Akasztó
6221 Akasztó Szent István utca 1. 

Intézményi orvos: Dr. Drabant Ilona
                                Dr. Palágyi János

Háziorvosi Szolgálat
6221 Akasztó Szent István utca 1.

Család - és Gyermekjóléti Szolgálat 
6221 Akasztó Nyúl utca 4.
Tel./fax: +36 78 451 150
E-mail: gyjsz.akaszto@kabel2.hu