VIDÁM-NAP AZ ÓVODÁBAN
ÓVODA ÉVZÁRÓ -ÓVODA NYITOGATÓ

 
ÓVODÁS GYERMEKEINK SZÁMÁRA VIDÁM JÁTÉKOS DÉLELŐTÖTT SZERVEZÜNK.
SZERETETTEL VÁRUNK BENNETEKET 2020. AUGUSZTUS 31-ÉN HÉTFŐN, REGGEL FÉL 9 ÓRÁRA A SZENT ISTVÁN UTCAI ÓVODÁBA. A VIDÁM DÉLELŐTT 12 ÓRÁIG TART. 
E NAPPAL ZÁRJUK, ILLETVE NYITJUK MEG A KÖVETKEZŐ NEVELÉSI ÉVET.  VÁRJUK AZ ISKOLÁBA KÉSZÜLŐ GYERMEKEINKET, VÁRJUK AZ ÓVODÁBA ÚJONNAN BELÉPŐ GYERMEKEINKET IS.

TUDNI KELL:
  • KIZÁRÓLAG EGY FELNŐTTNEK KÍSÉRNIE KELL AZ ÓVODÁS GYERMEKET.
  • KIZÁRÓLAG ÓVODÁBA JÁRÓ GYERMEKEKNEK SZERVEZZÜK A "VIDÁM" NAPOT.


Hírek, események

Személyes adataink védelme az online térben

Személyes adataink védelme az online térben

2020.11.10.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája a szülőknek, családoknak szóló tájékoztató anyaga a személyes adatok védelmével kapcsolatos alapvető információkkal és tanácsokkal szolgál. További öt témakörben érhető el tájékoztató.

Digitális médiaműveltség Szülőknek Program

Digitális médiaműveltség Szülőknek Program

2020.07.20.

A Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája keretében működő programban az ország számos Digitális Jólét Pontján elérhetőek azok a mentorok, akik tizenegy különböző témakörben tartanak szülőknek szóló médiaműveltség-tanfolyamokat.A linken elérhető a program leírása, egy térképes kereső, és a mentorok kézikönyvéből a digitális generációkról, médianevelésről szóló fejezet.

Biztonságban online

Biztonságban online

2020.05.21.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája hat témakörben kínál a digitális gyermeknevelés a koronavírus okozta veszélyhelyzetben különösen aktuális kérdéseiben válaszokat a leggyakoribb kérdésekre. Témák: adatvédelem, online zaklatás, gyermekvédelem az online térben, dezinformáció, túlhasználat.

"HORGÁSZ" ajándék

"HORGÁSZ" ajándék

2020.03.09.

A februári Horgászbál szervezői, Szekeres Éva és Balogh Csilla egy nap nagyon szép színes játékokkal lepték meg gyermekeinket. A két nagy méretű babaházat Fogt Tamás és Fogt Beáta a szülői közösség aktív tagjai ügyesen összeállították. Nagyon köszönjük! A gyerekek birtokba vették a csodálatos játékokat. Várjuk a melegebb tavaszi napokat, amikor a homokozó készletet is kihozhatjuk. Az apró és felnőtt közösség nevében is NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A MEGLEPETÉST !!!!