SÜNI CSOPORT

Mozgékony, érdeklődő, kedves gyerekek vagyunk. Bár nagyon nehéz ennyi embernek alkalmazkodni és elfogadónak lenni egymáshoz, mi nagyon igyekszünk. Szeretjük a versenyjátékokat, örülünk a sok különleges tornaszernek, amit kipróbálhatunk,  lelkesen gyakoroljuk a kézműves tevékenységeket, szívesen használjuk a ritmushangszereket, minden  újdonságra, új és különleges élményre nyitottak vagyunk, sőt el is várjuk azokat. Szeretünk mozogni, énekelni, verseket tanulni. Óvónénijeink (Erős Rebeka, Lajkóné Szabó Judit) és dajka nénink ( Turú Istvánné) próbál minket igazi, összetartó közösséggé kovácsolni.
Márton-nap
 
Egészséghét az Idősek Napközi Otthonában
Kedves meghívást kaptunk az Idősek Napközi Otthonába, a védőnéni (Dániel Pálma) arról mesélt nekünk, hogy ehetjük egészségessé magunkat. Elmondta, és filmen le is játszotta, mik azok az élelmiszerek, amikből a napi táplálékunk nagy részének állnia kell, és miből szabad csak keveset enni. Nagyon érdekes volt a film, de a java csak ezután következett, Betti néni (Turúné Letoha Bernadett) és munkatársai finom gyümölcsleveket centrifugáztak nekünk az általunk vitt gyümölcsökből. Még a banánpépet is megkóstoltuk. Ezután is sok gyümölcsöt és zöldséget eszünk, mert nemcsak finom, hanem segít megőrizni az egészségünket is.

Rendőrségi bemutató
November 19-én ellátogattak hozzánk a Rendőrség dolgozói, hogy egy kis bemutatóval ismertessék meg gyermekeinkkel munkájukat. Bemutatták rendőrautójukat, mely nagyon népszerű volt a gyermekek körében és hoztak sok eszközt is, amit munkájuk során használnak. Az óvodán belül is sok mindent bemutattak a rend őrei, többek között megbeszélték a helyes közlekedés szabályait. Gyermekeink igen élvezték a különféle játékos feladatokat, és szívesen válaszoltak a rendőrök által feltett kérdésekre is. 

Mikulás
Feltöltés alatt...

 

Kapcsolat

 Akasztó Napközi Otthonos Óvoda
Székhely: 6221 Akasztó, Szent I. u. 67.
Telephely: 6221 Akasztó, Fő u. 88. 

Óvodavezető: Madácsiné Végh Edit

Telefon:
+36 78 451 190

E-mail:
akasztovi@kabel2.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek-ig: 
7.00 - 17.00

Intézményi védőnő: Kapus Regina
                                      Dániel Pálma

Intézményi orvos: Dr. Drabant Ilona
                                  Dr. Palágyi János

Családvédelmi szolgálat:
6221 Akasztó, Nyúl u. 4.
78/451-150